Shopping City Buzău a anunţat printr-un comunicat de presă finalizarea ultimelor etape de extindere şi modernizare începute în 2018, după o investiţie în valoare de 16 milioane euro. Inaugurat în 2008 cu 18.000 mp spaţiul închiriabil, centrul comercial cuprinde, în prezent, după modernizările realizate în ultimii doi ani, o suprafaţă închiriabilă de 23.707 mp și își extinde portofoliul de magazine și restaurante.

Dintre retailerii care au ales să închirieze spații la Shopping City Buzău se numără branduri de modă, articole sportive şi IT&C, precum Intersport, Altex, New Yorker, CCC Shoes, Deichman, LC Waikiki, Sinsay sau Bigotti. De asemenea, magazinele Benvenutti, Tezyo, Office Shoes, Orsay, Pepco, Pandora, Splend’or, Jolidon şi Class pot fi găsite în spaţii noi. Cei aflaţi în căutarea cadoului perfect pot vizita Yves Rocher sau elegantul magazin de bijuterii Teilor, inaugurate în premieră în Shopping City Buzău.

Tot pe lista premierelor se regăsesc şi Meli Melo şi Victoria Home, cu o ofertă bogată de accesorii şi decoraţiuni pentru casă, OptiPlaza, farmaciile Sensiblu şi magazinul naturist Vitamix.

De asemenea, o premieră este inaugurarea Cinema City în viitorul apropiat, cel mai mare cinematograf multiplex din oraş, iar noul foodcourt include acum lanțuri de restaurante fast food precum KFC sau McDonald’s, dar și întreprinzători locali precum Cofetăria Andrei sau Corina Caffe.