Organizatorul britanic de târguri Hyve a anunțat că va relansa forumul virtual Fashion Together pentru luna februarie a acestui an. Expoziția va oferi o privire asupra celor mai noi colecții pentru sezonul toamnă iarnă ’21/’22.

Fashion Together va avea loc pe 23 februarie, în locul edițiilor fizice din portofoliul de modă al Hyve Group Moda, Pure London, Pure Origin și Scoop.

„Conceput pentru a aduce industria împreună, chiar și atunci când rămânem separați, Fashion Together va oferi un spațiu-cheie pentru profesioniștii din industria Marii Britanii și din întreaga lume,” spun organizatorii.

 

Vorbind despre cea de-a doua ediție a Fashion Together, Julie Driscoll, Managing Director Retail & Fashion la Hyve Group a spus: „Suntem încântați să relansăm Fashion Together. În timp ce lucrăm din greu pentru a putea relua evenimentele fizice, suntem mândri că am dezvoltat o ofertă virtuală care s-a dovedit atât de valoroasă atât pentru comercianții cu amănuntul, cât și pentru mărci, într-o perioadă dificilă pentru industria modei.”

 

Fashion Together va avea un program de conținut care va oferi acces la informații din industrie, tendințe, sesiuni de de discuții private și multe altele. Printre vorbitori se numără Kirsty McGregor, Drapers, Laurie Pressman de la Pantone și expertul în tendințe Geraldine Wharry.

Showroom-urile virtuale dedicate vor oferi cumpărătorilor o modalitate ușoară și accesibilă de a descoperi noi mărci și de a vedea ce pot oferi partenerii lor actuali. Showroom-ul virtual va oferi prezentări ale brandurilor și designerilor pe site-urile web Hyve Fashion, cu liste de expozanți unici pentru fiecare spectacol. Profilul virtual va permite brandurilor și designerilor să își pună în valoare colecțiile, să găzduiască videoclipuri, lookbook-uri, imagini de marcă și multe altele.

La rubrica Product Showcases, brandurile vor avea posibilitatea să le prezinte buyerilor showroom-ul să le vorbească despre ultima colecție, sau pur și simplu să încarce un prezentare de 5 minute.