Mărcile italiene United Colors of Benetton și Liu Jo au deschis magazine noi în outletul FASHION HOUSE din Militari, potrivit unui comunicat de presă. Acestea au închiriat împreună o suprafață totală de peste 500 mp și vor oferi clienților reduceri zilnice de până la 70%, pe tot parcursul anului.

United Colors of Benetton și Liu Jo, alături de brandurile Guess, Diesel, Decimas, Union Brands, Smyk, Numero Uno, Dika și Kigili, completează noua galerie de 2.600 mp, inaugurată în noiembrie anul trecut, în urma unei investiții de 350.000 euro.

Aceste deschideri reconfirmă strategia multor branduri internaționale de a alege conceptul de outlet, pentru a-și optimiza și extinde rețelele de distribuție, mai ales acum când piața locală de retail trece printr-o perioadă plină de provocări”, a declarat Cornelia Nicolae, director operațiuni de retail al Grupului FASHION HOUSE în România.

Spațiul total disponibil în Fashion House Outlet Centre Militari depășește 14.000 mp, având aproximativ 60 de magazine, cu branduri internaționale și locale. Gama variată de produse cuprinde îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, bijuterii, dar și decorațiuni pentru casă.