Freudenberg Performance Materials oferă o gamă de căptușeli, benzi și materiale termoizolante de înaltă eficiență pentru îmbrăcămintea de lucru și de protecție.

Indiferent dacă este purtată pentru lucrări pe șantier sau ca uniformă, în medii de lucru reci sau în cele în care este necesară o protecție mai mare – cerințele pe care trebuie să le îndeplinească îmbrăcămintea de lucru sunt multiple. Îmbrăcămintea de lucru nu numai că trebuie să supraviețuiască spălării frecvente la temperaturi ridicate, ci trebuie, de asemenea, să fie ignifugă sau termoizolantă, în funcție de locul de muncă pentru care este folosită.

Materiale inovatoare și tehnologie de fabricație

Căptușelile și benzile nețesute și țesute se remarcă datorită unui număr de caracteristici speciale, cum ar fi stabilitatea crescută, elasticitatea, rezistența la abraziune și proprietățile de blocare a vântului. Datorită tehnologiei adezive folosită de Freudenberg, unele produse sunt deosebit de rezistente și durabile.


Componente pentru încălțăminte Freudenberg certificate GRS
Freudenberg prezintă noi materiale inovatoare pentru sport și outdoor la Performance Days


Căptușelile flexibile și rezistente, precum și materialele termoizolante Freudenberg comfortemp® sunt utilizate pentru orice îmbrăcăminte de protecție și protejează purtătorul, asigurându-i în același timp confortul în orice fel de vreme.

În plus, benzile de stabilizare a tivului și marginilor asigură o potrivire optimă, iar benzile reflectorizante oferă o siguranță suplimentară. Materialele termoizolante ignifuge protejează în mod fiabil purtătorul împotriva focului și căldurii arzătoare.

Contribuție activă la durabilitate

Articolele de îmbrăcăminte care conțin componente din gama de îmbrăcăminte Workwear Range – contribuie, de asemenea, la o durabilitate mai mare: multe produse Freudenberg conțin un procent ridicat de poliester reciclat provenit din sticle PET post-consum.