Un alt retailer polonez, Born2be.ro se lansează în România, semn că online-ul devine câmpul de bătălie al brandurilor de fashion. Mai este loc pe piață, după ce platforme precum epantofi, Fashion Days, About You, Glami, eMag și site-urile marilor retaileri internaționali H&M, Zara sau Mango încearcă fiecare să atragă și să-și fidelizeze clienții?

Polonezii de la Born2be sunt convinși că da, de vreme ce au lansat recent platforma online destinată pieței din România. Aici, retailerul pune la dispoziția cumpărătorilor aproape 18.000 de modele de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii, „încadrate într-un segment de preț extrem de atractiv,” potrivit comunicatului de presă.

Daniel Duniak, director de dezvoltare al firmei AZA Group, care include printre altele magazinul Born2be, declară:

„Suntem pe piața poloneză de șapte ani, perioadă în care ne-am bucurat de un ritm rapid de dezvoltare, platforma noastră fiind vizitată, în prezent, de aproape 3 milioane de utilizatori lunar.”


Retailerul polonez de încălțăminte CCC se alătură proiectului Colosseum Mall

Polonezii – lideri pe piața hainelor pentru copii din România

Experimentul polonez

Sinsay a deschis primul magazin din Botoşani, în Uvertura Mall


În prezent, magazinul se concentrează pe încălțăminte la modă, la prețuri accesibile, cele mai populare categorii fiind pantofii sport și sneakers. Retailerul mizează pe atractivitatea acestor categorii și în România, bazându-se pe interesul crescut al consumatorilor români față de noile tendințe din modă.

„Comportamentul consumatorului este într-o continuă schimbare. Clienții noștri achiziționează mai degrabă 3-5 perechi de sneakers la modă pentru întregul sezon, fără a pune accentul pe mărci recunoscute și sigle importante. Suntem siguri că o astfel de abordare va avea mulți fani în rândul clienților noștri din România”, adaugă Daniel Duniak.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de peste 225 lei și, în general, durează aproximativ 3 zile de la plasarea comenzii.

Born2be urmează unui lung șir de branduri și retaileri polonezi care au intrat pe piața românească de fashion și au evoluat foarte bine. Printre aceștia grupul LPP, care cuprinde branduri precum Reserved, Cropp, Sinsay, brandul de îmbrăcăminte pentru copii SMYK, retailerul de îmbrăcăminte și articole pentru casă Pepco, retailerul de încălțăminte CCC și alții.